понеделник , ноември 20 2017
Home / Коментари / Стойчо Стоилов опропасти опитите на Ганчев да превърне Литекс в ЦСКА
Стойчо Стоилов опропасти опитите на Ганчев да превърне Литекс в ЦСКА

Стойчо Стоилов опропасти опитите на Ганчев да превърне Литекс в ЦСКА

„Хубаво във футбола е, че не всичко е пари. Трябва и разбиране за това нещо. Мисля, че четири години, или пет, откакто Лудогорец е в „А“ група, сме показали в минало, че Литекс има положителен баланс в мачовете за първенство спрямо тях“.

Ако случайно не сте разбрали, това са думи на спортния директор на ЦСКА – София Стойчо Стоилов, който беше попитан в ефира на „Диема Спорт“ какви са шансовете на „червените“ да се преборят с хегемонията на Лудогорец в българското първенство. Отговорът му е меко казано скандален, след като в прав текст той назова настоящият отбор на стадион „Българска армия“ Литекс.

До тук с припознаване, неприпознаване, смешки, закачки, убеждаване и какво ли още не. През лятото беше документално доказано, че ЦСКА-София е Литекс,след една простичка промяна на име в търговския регистър. След това почти целия тим от Ловеч акостира в София. Фенове тръбяха с месеци наред, че не искат преименуван Литекс, но, с изключение на „Офанзива“ и още няколко хиляди души, повечето приеха гнусното изпълнение на Гриша Ганчев и назоваха Литекс със свещеното за милиони наименование „ЦСКА“.

Броени дни преди тръжната процедура за емблемата на ЦСКА, директорът на тъй наречените „армейци“ – Стойчо Стоилов, от когото зависи всичко на „Армията“, хвърли в пропастта почти едногодишните опити на Гриша Ганчев да превърне Литекс в ЦСКА, и то само за няколко секунди.

И в крайна сметка, кои сме ние да спорим Литекс ли е, ЦСКА ли е? След като най-важната фигура на „Българска армия“ в прав текст обяви, че ЛИТЕКС е доказал, че може да спори с Лудогорец. Безобразията на „Армията“ точно започваха да изглеждат като нещо нормално, когато за няколко секунди господин Стоилов счупи тъпомера и документира завинаги, че ЦСКА-София всъщност е Литекс. И отсега нататък, каквото и да правят на „Армията“, този така кратък миг ще отеква дълго във времето. И никой не може да отнеме това на Литекс, ЦСКА-София, Чавдар, Ловеч – София или както искат да се наричат безхаберниците, окупиращите свещената за милиони земя на „Българска армия“…

Иво Вецев/sportlive.bg

Вижте също

ЦСКА-София...отбор от Етрополе, с футболисти от Ловеч и припознавачи от София

ЦСКА-София…отбор от Етрополе, с футболисти от Ловеч и припознавачи от София

Запитан дали случайно е казал ЦСКА-тире-София, наскоро Кирил Домусчиев отговори: „Знаете, че този отбор не …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Да се уверим,че не сте робот * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.