понеделник , ноември 20 2017
Home / Фен Зона / ЦСКА достигна своя Рубикон
ЦСКА достигна своя Рубикон

ЦСКА достигна своя Рубикон

ЦСКА достигна своя Рубикон

Сега просто трябва да го премине и това ще бъде победата, която може да осмисли последните мъчителни десетелития, в които изпихме много горчиви чаши.

На пръв поглед Берое изглежда много костелив орех. Окомплектован състав, радващ се на комфортна финансова ситуация, на много горещи и верни привърженици и на нескрита държавна поддръжка. Отбор, в чиито редици личат имената на качествени за нашите родни стандарти играчи, част от които са носили до неотдавна свещената червена фланелка.
Срещу този остров на спокойствието и неамбициите ще се изправи Духът на Война! На онзи непримирим боец, който може да падне в сражение, но който никога не коленичи! Пред никого!

Войнът, зажъднял за битка на честта и честността!

Ще бъде трудно, но е напълно постижимо ЦСКА да премине Рубикон и да продължи своя бляскав завоевателски поход!

Много вероятно ще кажат, че и самият полуфинал е успех и това не е лишено от логика, но тази логика важи за другите, а не за победителите, за малките червени редници, носещи в раниците си маршалски жезъл!

Съвсем умишлено не правя анализ на съставите, нито цитирам и се осланям на статистиката, тъй като в големите предизвикателства това е второстепенно! Когато първият човек е изкачил Еверест, той не е разполагал със статистика, а просто я е създал!

В момента любимият ни червен Колос е точно в такова положение и твори история.

Някои ще се присмеят, че това е само някакъв в мач за купа, но истината е, че това е битка за кауза, а каузата за свободата и честността винаги е стояла на най-високия пиедестал!

За нас, червените привърженици, шести и двадесети април няма да са просто дати, а обединение. Обединение на всички червени сърца, които носят кървавите бразди от чуждия ятаган!

Нека бъдем един Дух, едно Сърце и един Юмрук!

Когато се бориш за справедлива кауза, обикновено побеждаваш!

САМО ЦСКА!

Вижте също

Лудница на края на града

Лудница на края на града

Лудница на края на града Странните изказвания и действия на ръководни фактори, служители и привърженици …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Да се уверим,че не сте робот * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.